m du letar efter bilder, teckningar och rese-berättelser från svenska fjällen har du just nu hittat rätt! Detta är nämligen familjen Nygårdhs fjällhemsida.

Vi är en familj på 4 personer och bor i Södertälje, Järna och Mölnbo. Familjen består av Claes, Gunnel och våra utflugna ungdommar Catrin och Robert

Vi har varit i fjällen några gånger, ibland några av oss, ibland alla och ibland tillsammans med kompisar.

nnan vandringen som Jag(Claes) och Catrin gjorde sommaren 98 var jag ute på internet och hittade massor med användbar information om området vi skulle till. Det här är vårat sätt att bjuda igen. Så att andra kan få nytta och nöje av våra erfarenheter och upplevelser.
Vissa av vandringarna har vi fört dagbok. Andra har vi bara fotograferat eller målat.
Vandringarna och vistelsernas karaktär och svårighetsgrad har varierat kraftigt, allt från helpension på fjällstation till ett försök att bestiga Sarek-tjåkkås stortopp, några ensamvandringar genom Sarek och i Abiskotrakten och nu senast en vandring i Sarek tillsammans med Catrin.Hoppas Du kommer att ha en trevlig stund på vår sida!

[ Join Now | Ring Hub | Random | << Prev | Next >> ]


Peak to Peak Trail and Wilderness Links
Peak to Peak Trail and Wilderness Links


 
Cyberhikes Award For Most Outstanding Hiking Web Site

Köp fjällkartan på AdLibris för bara mellan 58 och 76kr styck Köp Grundstens fjällböcker på AdLibris

Copyright © Familjen Nygårdh, all rights reserved. Detta material är skyddat av lagen om upphovsrätt. Eftertryck eller annan kopiering förbjuden. För dessa sidor ansvarar Claes H Nygårdh. Om Du har några synpunkter på dessa sidors innehåll, kan du kontakta oss här. Webmaster